info@kozpontitudakozo.hu
 

Szolgáltatások


Bejegyzés a kozpontitudakozo.hu oldalon
a cég logójának elhelyezésének lehetősége
cége termékeinek elhelyezése és bemutatása
cége fotógalériája
vállalati adatok (telefon, email ,vállalati fókusz és egyebek ...)
keresse meg cégét a katalógusban kulcsszavak alapján
Országos megjelenés
Regionális elhelyezkedés

Szalaghirdetés


A szalaghirdetés kép vagy animáció, különféle effektusok - szöveg, hang, fény - lehetőségével. A szalaghirdetésen keresztül történő promóció grafikus formája. A reklámcsík lehetővé teszi, hogy rákattintson a hirdető cég weboldalára is. A szalaghirdetések képek és animációk révén befolyásolják a vásárlók érzéseit, és mivel minden vásárlás főként érzelmi viszony, a szalaghirdetések alkalmasak az érzelmek kiváltására és a vásárlás ösztönzésére.
Az Ön számára létrehozandó szalaghirdetések típusai:
  • Kép bannerek
  • Animált szalaghirdetések
  • Interaktív szalaghirdetések

Korlátlan elérés

A kozpontitudakozo.hu katalógusnak köszönhetően több százezer ember ismerheti meg cégét. A vállalati weboldal már nem elegendő!
Ma már nem elég egy vállalati weboldal. Annak érdekében, hogy ne vesszen el más webhelyek áradatában, népszerűsíteni kell azt.

Vállalkozásának, termékeinek és szolgáltatásainak közvetlen promóciója mellett a kozpontitudakozo.hu katalógus közvetett promóciót is kínál Önnek. A katalógusban szereplő adatokat minden nagyobb keresőmotor (Google, Yahoo, Bing ...) indexeli. Ezért nagyon valószínű, hogy cége pozíciója jelentősen javul ezekben a keresőkben, ami lehetővé teszi, hogy több ügyfélt szerezzen.


Ajánlatunk


Portfóliónkba további digitális termékeket, mint például a közösségi média kampány, micro site weboldal készítés, így hirdetőink beállíthatnak célcsoportot, költségkeretet a saját igényeik szerint. Választhat a csomagjaink közül:
- mini
- midi
- maxi
- xl

Megadhat kilóméter körzetet a felhasználók helyadatai alapján, így a székhelyéhez közeli emberek látják a hirdetését. Face, insta, waze, google hirdetés, bármit megoldunk teljeskörűen.

Vállalunk továbbá cégének micro site weboldal készítést is, önnek csak az adatokat kell megadnia mi tervezünk egy trendkövető weboldalt, amely kiválón reprezentálja a vállalkozását, így nem kell időt áldoznia az online menedzsmentjére és hatékonyabb lesz az online megjelenése, elvégezzük a google lokális keresőoptimalizációt az oldalához így egészen biztosan rátalálnak önre.

Hiszünk abban, hogy ha jó valamiben, azt meg kell mutatni a világnak. Hiszünk benne, hogyha megvan a tehetség, a képzettség akkor a sikerhez nem kell sok, csak annyi, hogy tudja, hogyan adja el magát!

Mi segítünk abban, hogy vállalkozása, vagy amiben tehetséges ne tűnjön el a social media és a Google oldalak süllyesztőjében!

Valószínűleg nagyon sokan utaznak abban, amiben Ön, nagyon sokan gyártanak sajátkészítésű ruhákat és szatyrokat, nagyon sokan szerelnek villanyt, nagyon sokan árulnak ingatlant, vágnak hajat, festenek körmöt, szerelnek autókat.

Elindulni nehéz, kitűnni nehéz és fennmaradni még nehezebb! De mi lenne, ha nem lenne nehéz? Mi lenne, ha valahogy lehetne garantálni, hogy megtalálják vállalkozását, hogy felfedezzék tehetségét?

Ezért hozunk létre önnek weboldalt!
A weboldal egy tökéletes választás, hogy megmutassa magát. Mi létrehozzuk az ön által preferált online identitását és teszünk róla, hogy a Google kereső legelső oldalára kerüljön és megtalálják Önt és vállalkozását!

Kiknek ajánljuk?
Mindenkinek, aki szeretne kitűnni és látható lenni! Mindenkinek, aki tehetséges valamiben, de nem tudja, hol kezdjen neki, hogy pénzt csináljon a tehetségéből! Mindenkinek, aki szeretné megnövelni forgalmát és vásárlószámát! Mindenkinek, aki szeretne egy professzionális megjelenést kölcsönözni online jelenlétének!

Mi létrehozzuk, kezeljük reklámozzuk Önt és oldalát. A ráfordítás mértékét pedig Ön határozza meg, mi sikerre visszük! Egyszerű ugye?

Amennyiben szeretné egyszerűen és garantáltan maximalizálni vállalkozásának forgalmát és láthatóságát vagy a legmegfelelőbb marketing stratégiát létrehozni, akkor keressen meg minket emailben vagy telefonon.